Vuosi 2016 on pyörähtänyt jo hyvän aikaa sitten käyntiin ja vauhdilla mennään kohti kesää ja kilpailukenttiä. 2016 toi mukanaan myös kauan kaivatut henkilökohtaiset nettisivut. Täältä löydät tietoa minusta, historiasta, minua tukevista yrityksistä/tahoista ja tulevista kilpailuista. Sivuilta löydät myös yhteystietoja ja blogin kautta pääset seuraamaan treenien kulkua ja edistymistä. Pyrin päivittämään blogia aktiivisesti ja jatkossa tulee myös video- ja kuvamateriaalia mukaan päivityksiin, niin pääsette näkemään mitä harjoituksissa oikeasti tapahtuu. Harjoitukset ovat sujuneet tähän asti suunnitelmien mukaisesti. Myös ensimmäinen ulkomaanleiri on takana. Neljä viikkoa Etelä-Afrikan lämmössä sujui erittäin hyvin ja treenit saatiin tehtyä mainiosti.

Tervetuloa mukaan seuraamaan matkaa kohti kesää!

By | 2017-04-17T16:45:05+00:00 9.2.2016|Blogi|