Moikka! Pikku hiljaa alkaa kisat lähestymään toden teolla. Mieli on aurinkoinen, vaikkakin viime aikoina Suomen kevät on näyttänyt kurjempaa puoltaan sään osalta; taivaalta on tullut räntää, vettä, lunta ja rakeita. Onneksi Kuortaneen Urheiluopistolla pääsee sisätiloissa harjoittelemaan, niin ei sää haittaa. Muutenkin täytyy sanoa, että Kuortaneella on erinomaiset harjoitusolosuhteet!

Noin kuukauden kuluttua päästään laittamaan numerolappua rintaan. Kauden avaus tapahtuu Vantaalla, Kultainen Keihäs kilpailussa 28.5. Myös kesäkuu vietetään Suomessa. Kesäkuussa on neljä kilpailua ja kilpailukalenterin puolelta voi katsoa missä ja milloin ujutetaan keppiä taivaalle.

Vielä ennen kauden avausta, on edessä viimeinen kilpailukauteen valmistava harjoitusjakso Portugalissa (3.5.-18.5.). Tällä hetkellä on hyvä ja odottava fiilis ensi kautta ajatellen…

Pientä videon tynkää olisi taas tarjolla harjoituksista:

Palataan taas kirjoittelun ja videoiden merkeissä, kun koitiudun leirin jälkeen Suomeen!

 

By | 2017-04-17T16:45:02+00:00 26.4.2016|Blogi|